torstaina, kesäkuuta 28, 2007

Luonnonkeltainen superpallo.

Että inhoan tuota biisiä! >.< Tytöt tykkää. Argh, miten kukaan ees kehtaa tehä tuollasta -___- Ja sit vielä se NRJ:n ylisurkea muokattu versio niin........ Kiitos hei ja kanava vaihtoon.

Olin tänä aamuna hirmusen reipas. Heräsin kahdeksalta. Kiitettäköön herätyskelloa hurjasta kannustuksesta. Ja kuten yöllä suunnittelin (yöllähän ne parhaat ideat tunnetusti syntyy), lähdin lenkille siinä puol ysin maissa (se puolituntinen meni pukeutumiseen). Vitsi että huomenen sanominen ja vanhan ukon hymyn näkeminen voikin saada hyvälle tuulelle. Hah, tuli päivän hymyannos täyteen kun virnistelin kokonaiset 40 minuuttia jotka lenkillä vierähti. Sit ei kyl enää niin hirveesti hymyilyttäny kun kotona alko pyörryttämään, tosin siitäkin oli se hyöty että muistin että ruokailusta oli menny sellaset 15 tuntia. Että oli ehkä aikakin syödä.

Hymyilin muuten eilenkin melkein enemmän kuin koko kesänä tähän mennessä yhteensä. Käytiin (siis mie med Kiri) nimittäin S-M:n ja Mellun kaa maastossa ekaa kertaa about kolmeen kuukauteen. Hepat oli ihan innoissaan kun ei oo nähny toisiaan aikoihin, ja tuntu et on ihan liikaa puhuttavaa ja sit sen takia ei saanu mitään puhuttua :P Ja loppumatkasta se puhuminen ois ollukki vähän vaikeeta kun Kiri otti Konoset ja Mellu jäi jonnekin kauaskauas jälkeen.

Taisin sillon joskus kauhistella miten selviän kahdesta kanista. En kyllä käsitä miks oon jo sillon kauhistellu asiaa, Benitahan ei nimittäin oo mitään verrattuna tuohon Bellaan! Sillon ekana yönä jouduin evakkoon olkkariin, toisen yön nukuin tulpat korvissa, kolmantena aamuna neiti herätti miut eka seittemältä, sit kaheksalta ja lopulta nousin kun hän herätti yheksältä. Sit seuraavana aamuna herätys tuli kymmeneltä, ja sit sen jälkeen oon tainnu nukkuu ihan normaalisti. Eli kaks yötä näin lyhyellä matikalla laskettuna. Ja toi on muutenkin ihan hirmu. Ensinnäkään häkistä ei voi tulla ulos siitä sivuluukusta, pitää tulla niin että hypätään kattoluukusta. Toi käyttää koppia vessana ja vessalaatikkoa nukkumapaikkana.. Aamu-, iltapäivä- ja iltavoimistelu on selvästi hänen mielestään pakollista, neiti varpistaa aina ihan takavarpailleen ja etujaloilla ottaa kiinni häkin katosta. Siis jos saa, varsin usein yritys päätyy lahjakkaasti suoritettuun kaatumiseen. Ja toi juoksee aina paljaalla lattialla vaikka noita mattojakin on kyllä kolme kappaletta tuossa, sitten toi menee aina mutkat niin että takajalat on sivussa, etujalat menosuuntaan, ja takapuoli sit liukuu siinä lattialla. Paljon nopeampi kääntymistapa kuin hillitty pomppiminen. Tosin neidin menoa ja touhua katsellessa ei voi millään kyllä puhua mistään hillitystä.. Nukkumaankin tuo rupeaa loikkaamalla kunnolla sinne vessalaatikkoon kylki edellä. Noita kahta on nyt varmaan maanantaista asti alettu totuttamaan toisiinsa, aiemmin pieni vaan juoksi isompaa karkuun mut eilen ne oli jo vähän kaverimpaa. Ehkä se siitä.

Piti vielä mainita että oon ollu kesäkuussa ihan hirmuaktiivi, tää taitaa olla sillä lyhyellä matikalla laskettuna kahdestoista kirjotuskerta \o/

Todistakaa mulle että jotkut luolaelämäaikaan eläneet esi-isät tai esiäidit ei ois keksiny sitä et maa kiertää aurinkoa ja et maapallo on pyöreä. Mä en usko muuten.

Ei kommentteja: