tiistaina, kesäkuuta 12, 2007

Muurahainen kipittää jälleen..


Minun pitäisi muistaa kirjoittaa kotisivuilleni että tykkään lopettaa lauseet kaksoispisteeseen, tykkään sanoa hmn ja tiämi, ja.. hmm.. pidän (sopikoot tuo verbi tuohon) tästä.

Siis mikäli saan ne sivut joskus valmiiksi, jumahdin kohtaan jossa minun pitäisi kertoa itsestäni (älä kysy mistä koko kotisivujen alku kertoo: minusta).

Kirjoitin tämän tänne koska halusin linkittää tuon sivun, en jaksanut kirjoittaa paperille (olisihan minun pitänyt avata työpöydän laatikko saadakseni paperia, ja avaamisen onnistumiseksi liikuttaa jalkaani, sekä poimia kynä tuosta keltaisesta mukista jossa komeilee Ihaa perhonen nenällään. Anteeksi, turpahan hänellä on.) ja tämä blogi nyt sattui olemaan kätevästi yhden hiirenpainalluksen ulottuvilla. Hiiren liikuttamisen ja näppäimistön suhteellisen jäykkien näppäimien painelemisen lisäksi en juuri nyt pysty muuhun.

Nyt selvisi miksi matikka ei suju: ylläolevaa tekstiä oikolukiessani (mistä tulikin mieleeni että aiemmassa kirjoituksessani on VIRHE, mutta ei siitä sen enempää, korjaan jos muistan) skippasin kaiken mitä lukee sulkujen sisäpuolella. Haahaa, pitääpä huomioida huomenna jos saisin aikaiseksi laskea sitä matikkaa, mitä todella pitäisi: maanantaina kahden kurssin uusinta, aikaa kolme tuntia. Armnjaiks.

En edes tiedä miksi selitin sinulle syyn siihen että kirjoitin tuon ensimmäisen kappaleen tänne. Ja huomasitko oikein ovelanolevan aasinsillan tuohon maanantaiseen matikankokeeseen tuosta alkuperäisestä aiheestani? Paitsi että se ei liity siihen vähääkään, joten anna olla.

Älä ihmettele jos bloggauksia ei tule huomisen jälkeen, eihän sitä tiedä mitä hammaslääkärissä tapahtuu :S Toivon hartaasti ettei kukaan kaksimielisesti ajatteleva lue tuota. Ainakaan niin.

Apua, se onkin jo TÄNÄÄN O.O Whoot.

Ei kommentteja: