sunnuntaina, syyskuuta 24, 2006

ÄnnÄnn ja kiimaiset uroskarhut ynnä Aleksi toiseen.

Eilen tultiin luonnontieteen kurssin, tällä kertaa lätäkkökurssin, retkeltä. Ja hauskaa oli, heh. Koululta ajettiin suunnilleen puoltoista tuntia Patvinsuolle, pystytettiin teltat ja todettiin että puolijoukkuetelttaan oli joku oksentanut, kivaa. Olevinaan kuudelta piti olla kaikkien telttojen pystyssä, mutta ylläriylläri puolijoukkueteltta oli pystyssä vasta lähempänä puoli seitsemää, opet kun oli pystyttämässä ^____^ Sitten lähdettiin kiertämään joku luontopolku, nähtiin aivan älyttömän iso aurallinen hanhia, tosi hienon näköistä oli kun mustat siluetit näkyi puiden latvojen yläpuolella valkoista taivasta vasten! Käppäilemästä tultiin kahdeksan aikoihin, syötiin eväät ja kun nuotiokin saatiin kasaan niin istuttiin sitten siinä. Iltapalaa kesti jonnekin yli kymmeneen asti kun Aleksi melkoisen taidokkaasti paisteli pihvejään ("ja näinhän sitä sitten ei kannata tehdä!" :D) ja Sami Ässä Mixejään ynnä muuta hauskaa. Sitten tuli sentään melko hiljaista kun pojat meni yhdentoista aikoihin saunaan, sitä hiljaisuuttaa kesti puol yhteentoista ja siinä välissä ehti jo mainostaa ykkösille miten äikän tunneilla ei käydä ollenkaan kielioppeja mutta kirjojen lukemista on sitäkin enemmän, miten kaikki kannattaa jättää viimeiseen iltaan yms. Kun loputkin ihmiset tuli saunasta niin alkoi himpun verran hulvaton meno, eikä tietenkään johtunut siitä että meidän luokkalaisilla oli saunassa vähän juomisia mukana.. Opet oli sentään jo onneks menny nukkumaan, valituksia olisi jutuista vähän voinut tulla.. Kiimaset uroskarhut ja urea borealikset ja sellaiset. Siinä kuivatettiin/hiillostettiin sitten yksi metsästä löytynyt herkkutatti ja jonkun appelsiini jonka päälle vielä laitetiin lisukkeeksi suklaata samaan tyyliin kuin Joken lihapiirakankin päälle, lopulta appelsiini päätyi Aleksin keitoksiin (Pirkan pastaa tällä kertaa).

Kahdelta sitten meni jo suurin osa porukasta nukkumaan, siis niistä jotka ei ollu menny jo aikasemmin. Siinä sitten taskulampun ja yhden pikkuisen kynttilän kanssa kömmin puolijoukkuetelttaan avaamaan makuupussini ja sitten hytisemään sinne sisään ja mässyttämään karkkia. Kerran yön aikana heräsin kylmään, kerran siihen että parit tyypit kävivät toteamassa etteivät mahtuneet enää telttaan nukkumaan. Aamulla selvisi että kyseiset nukkuivat sitten nuotion ympärillä puupenkeillä ilman alustaa tai mitään. Tapansa kullakin. Mii sain sentään viitisen tuntia yöunta, nuotiolla nukkujat vain yhden maksimissaan. Sitten puoli kahdeksan aikoihin herätys, sitten aamupala ja meikäläisen osalta pieni lenkki kameran kanssa ja sitten käytiin kävelemässä sellainen tunnin lenkki ennen kuin lähdettiin Joensuuhun hurruuttelemaan, paikalla oltiin yli tunti etuajassa joka on melkoisen harvinaista.

Ja koko tämän jutun kirjoitin ihan vain koska haluaisin hehkuttaa sitä että ehkä mahdollisesti menen katsomaan mahdollista vuokrahepoa tässä joskus, mutta koska asiassa on sata ja viisikymmentäkaksi kysymysmerkkiä niin en halua hehkuttaa sitä koska sitten kaikki menisi kuitenkin päin männikköä. Toivotaan vaan että nyt ei mene.

Njoo, kiitos kauheasti tuolle NN-reissun porukalle, oli ihan älyttömän kivaa :D Ja Aleksi, ei kai tullu vesimyrkytystä? >.<

Ei kommentteja: