torstaina, syyskuuta 14, 2006

Jumppaa ja piinaa!

Tänään oli ekan kerran bodywork. Luulin että kaikki muut siellä olisivat jotain kolmikymppisiä himoliikkujia, mutta suurin osa olikin jotain varmaan lähemmäs neljää kymmentä,osa nuorempia ja osa vanhempia. Ja meikäläinen nuorin.. ^___^ Mutta porukka vaikutti kuitenkin tosi kivalta ja rennolta, jotkut suhtautuivat minuun vähän äidillisestikin. Ehkäpä koska minua yleensä luullaan nuoremmaksi kuin olen, normaalia on sellainen neljän vuoden heitto..

Oli ihanaa liikkua 45 minuttia kokonaan ihan kunnolla, vaikka välillä vähän jalat ja kädet meinasivatkin krampata. Alkuun kun ei ollut vielä lämmennyt niin en meinannut pysyä ollenkaan askelkuvioissa mukana, ja jälleen huomasin että jos teen jaloilla jotain liikettä niin kädet tekee mitä sattuu, jos taas keskityn käsiin niin jalat tekee mitä sattuu. Ei tuo yhteistyö siis vielä oikein onnistu ylä- ja alakropan kanssa, mutta ei se mitään kun sen jo aiemminkin olen todennut. Lopussa oli reisiä ja käsiä kramppaavaa lihaskuntoa pienillä liikkeillä ja useilla toistoilla, välillä oli pakko vähän levähtää kun tuntui ettei lihakset toimi enää ollenkaan.

Mutta jumpan jälkeen oli kyllä niin ihanan pirteä ja energinen olo etteivät mitkään maitohapot lihaksissa haitanneet, nyt pitäisi vain vielä venytellä ennen kuin menen koisimaan niin päsisin mahdollisesti ylös sängystäkin huomenna.

Tänään oli muuten piinapäivä! Kyllä ykköset kastuivat ja syljeksivät kaiken maailman mömmöjä roskiksiin, hehe. Teemana oli sadepäivä, siispä ykkösillä oli sateenvarjot mukana, kumpparit jalassa, sadeasut päällä ja kirjat sankossa. Kyllä oli muuten joka välitunnilla jonoa vessaan kun piinattavien piti korjailla meikkejä vesipyssyjen ja suihkepullojen jäljiltä. Mutta oli se hauskaa :D Meillä oli viime vuonna aiheena yö / nukkuminen, ihan btw. Ja huomenna orjapäivä >.<

Ei kommentteja: