keskiviikkona, syyskuuta 20, 2006

Syksy on muutosten aikaa

Syksy on tullut vihdoinkin, ihanaa! Ärsyttävin aika vuodesta on kesän ja syksyn välillä kun sataa ja tuulee mutta on silti lähemmäs 20 astetta lämmintä eikä puissa ole mitään muuta väriä kuin vihreää. Silloin ei tiedä onko kesä vai syksy. Ja kun kaikenlaiset välivaiheet on tylsiä niin vuodenajoissa kuin matematiikassakin niin ei ole hauskaa. On sellainen outo ja epämääräinen olo itselläkin. Ihan niin kuin syksyn ja talven välissäkin olevaan aikaan kun ei ole lunta mutta kylmää ja pimeää.

Mutta nyt on puissa ihanaa oranssia ja keltaista ja punaista, aamuisin maa kuurassa ja kivan pirteä ilma! Vielä kun kaikista puista lähtisivät lehdet lentelemään tuulen mukana ja pääsisi haravoimaan. Pyrykin juoksentelemaan lehtien seassa :D Mutta nyt on jo tongittu viltit, villasukat ja lapaset esille, kivaa pukeutua lämpimään ja juoda teetä kun ulkona tuulee ja sataa kaatamalla.

Hih, liityin kivaan Menninkäiskultti-foorumiin, hauskaa juttelua möröistä ja muista mönkiäisistä. Ja siellä on erikoista ja mielenkiintosta porukkaa! Edistysaskel taas tänään: karkkien sijasta viinirypäleitä, jälkiruuaksi viiliä. Ja eilen oli sulista pelaamassa tosi hauskaa ja tuli sopivasti hiki. En myöskään oo ollu kahteen päivään koneella kuin tunnin, päätin etten arkipäivinä ole sen enempää kun pitäisi liikkua ja tehdä läksyjäkin. Onneksi ensi viikolla alkaa koeviikko niin voi ottaa rennommin. Kokeenpalautus vaan on uudistettu hölmösti ettei ole palautuspäivää, onneksi on vaan kokeilu ja kaikki tietämäni ihmiset aikoo valittaa sitten kyselyssä tästä nykyisestä järjestelystä niin paljon kuin voi! En ole ehtinyt edes tänne kirjoittamaan taas pitkään aikaan, vieroitusoireitahan tässä kohta tulee.

Ei kommentteja: