keskiviikkona, elokuuta 30, 2006

Unelmia

Tuntuu että olisin istunut koko päivän tietokoneella, vaikka se ei todellakaan ole totta. Soneralta kävi nimittäin vihdoinkin joku mies asentamassa netin kunnolla tähän koneeseen, toukokuusta asti siis ollaan tätä jo odotettu tapahtuvaksi. Nopsaa työtä siis. Mutta kuitenkin tämän ansiosta vietin ne viisi tuntia jotka netin laittoon kuluivat lukemalla mantsaa ja uskontoa. Outoa, ussan ope mainosti heti kurssin alussa että kyseinen kurssi on useimpien mielestä kuolettavan tylsä, eikä kirkkohistoria paljoa innostavammalta kuulostakaan, mutta minustapa aihe onkin älyttömän mielenkiintoinen. Vihdoinkin uskonnossa aihe josta pidän!

Eräissä foorumeissa on lähipäivinä kyselty foorumilaisten unelmia. Tänään mietin ihan oikeasti unelmiani ja päätin että ne kaikki ovat kyllä toteutettavissa. Olihan kielikurssikin unelmani varmaan 10-vuotiaasta lähtien ja lopulta se toteutui. Muistan miten pienenä selailin veljelle tulleita kielikurssiesitteitä ja haaveilin että "joskus minäkin olen tuolla, saan kansainvälisiä ystäviä ja puhun englantia". Ja seitsemän vuoden päästä se toive toteutui, vaikka monesti tuntuikin ettei siitä tule mitään.

Mikseivät siis kaikki muutkin unelmani voisi joskus toteutua? Joidenkin toteutumiseen voi mennä pari vuotta, joidenkin pari kymmentä. Mutta jos todella on unelma, se kestää ja kasvaa. Omia unelmiani ovat se että saisin auttaa luontoa ja eläimiä kaikkialla maailmassa, selviäisin lukiosta kunnialla ja saisin mieleiseni opiskelupaikan ja ammatin ja että pääsisin työskentelemään ammatissani eläinten pariksi ja hyväksi. Tahtoisin myös matkustella paljon, kenties asuakin ulkomailla, kohdata monia erilaisia uskontoja ja ihmisiä.

Kirjoitettavaa olisi vielä, mutta Hovimäki alkoi jo. Toivottavasti muistan vielä huomennakin mitä piti kirjoittaa..

Ei kommentteja: