keskiviikkona, elokuuta 09, 2006

Kaksi kertaa ojassa, kolme auton alla...

... ja kerran seinässä hevosen ansiosta. Kivaa!

Onpas ollut tapahtumarikas päivä, ja kello on vasta puoli neljä. O.O

Ensinnäkin kävin aamulla puoli kahdeksan aikoihin juoksemassa, oli ihanaa kun muita ei näkynyt tai kuulunut mailla halmeilla ja ilma oli lämmin ja melko pilvinen. Ei liian kuuma siis onneksi, ja tuohon auringon paisteeseen on jo himpun verran ehtinyt kyllästyä. Tosin pitäisi nauttia siitä vielä kun voi..

Aamupäivä meni sitten koneella istuessa ja pari hurjan kokoista vaatekaappiakin raahattiin muun perheen kanssa autokatokseen josta tulee varasto. Sitten meillä onkin kylmä ja lämmin varasto ja vielä se autokatoskin lisäksi. Hurjaa.

Yhden aikoihin (syötyäni mikrokaurapuuroa mustikkakeitolla) lähdin tallille pitkästä aikaa polleja katsomaan. Siivoilin ja järjestelin tallia ja otettiin sitten Goodwill Game aka Jässi harjattavaksi. Harvinaisen nätisti se oli vaikka käytävällä pitikin naruista huolimatta seilata edes takaisin ja minunkin seinäänliiskaamistahan oli myös pakko yrittää. Kaviot sain varmaan ekaa kertaa Jässiltä kunnialla putsattua, en edes meinannut saada kaviosta päähäni kuten viimeksi. Tajusin että tykkään Jässistä älyttömästi, se on juuri sellainen kaveripolle joka esittää kauheeta pahista ja sitten sen kanssa saa leikillään tapella. Tosin Juliette Verde oli kyllä vieläkin kivempi..

Kotimatkalla kiersin pitemmän reitin, ei innostanut kulkea koko kahden kilsan matkaa moottoritiellä. Kotimatkaan vierähti sitten tasan 26 minuuttia jonka aikana meinasin ajaa kaksi kertaa ojaan ja jäädä kolmen auton alle. Autoilijat kun kaahaa ihan älytöntä vauhtia kun ajattelee ettei siellä koskaan kukaan kulje.. Tosin itsekin viiletin yhden älyttömän pitkän ja ihanan alamäen täysillä alas ajattelematta voisiko sieltä tulla joku, mutta ajoin sentään reunassa! Ja kypärä päässä tietystikin.

Njaa, mitäköhän tänään vielä ehtii tapahtua ennen kuin ehdin nukkumaan?

Ei kommentteja: