torstaina, elokuuta 03, 2006

Possessiivipronomini ja lime kynsilakka

Ai, kirjoitin toissapäivänä. En muistanutkaan.

Heräsin kuudelta. Ihanaa. Ja aurinko oli jo noussut ja paistoi oven raosta ihanasti. Rakastan aamuja *pienempikuinkolme* Mutta silti olen hölmö ja tuhlaan ne tietokoneella. Riippuvuus teettää.

Leikkasin eilen hiukset. Ihanaa, vihdoinkin! Nyt ne on edestä lyhyemmät kuin takaa, pitenevät siis silleen tasaisesti. Ja niissä on kerrostustakin. Ne on ihanat, mut en raaskis värjätä niitä. Kun ne on nyt niin täydellisen väriset tummanoranssit / kultaiset, mutta pakko ne on juurikasvun takia. Mut toivon että kun värjään jälleen vaaleaksi kupariksi että se väri haalistuisi jälleen tällaiseksi ihanaksi kuten se on tehnyt jo kolmen vuoden ajan. En edes muista minkä väriset hiukset mulla on oikeesti..

Ja kampaaja värjäs miun ripset ja kulmakarvatkin. Odottelen vain innolla että kulmien väri haalistuu ennen kuin uskallan naamaani pihaa kauempana näyttää. Mut ripsiin rakastuin. En oo ikinä värjänny niitä ees ripsarilla ja nyt kun ne näkee kunnolla niin huomasin että ne on tosi pitkät ja kaarevat. Ja niin se kampaajakin sanoin, veli samaten. Ennen kun koko ripsiä ei oo edes huomannu ku ne on ollu niin vaaleet.. Pitäs ostaa mustaa ripsaria :D

Ja ostin muuten eilen limeä kynsilakkaa, aivan ihanaa! Vielä kun saisi sitä turkoosia ja ruskeaa niin kaikki olis täydellistä! Ja sain uudet kengätkin, sellaiset punaiset hienot ihanat joita en raaski käyttää. Oon kenkien suurtuhoaja, lättäjalat nääs. Ja äippä lupas että saan tilata Ellokselta ne pari paitaa joihin ihastuin ikihyviksi (khaki huppari + ruskea neuluetakki) ja sanoi että rupeaa tekemään gerbiileille terraariota jo tällä viikolla kun jää lomalle. Ihanaaihanaaihanaa! Ja lisäksi saan vielä rustokorviksenkin tiistaina, voisko olla hauskempaa? :D Kauheeta, en mie haluais olla tällänen materialisti, ihan ällöttää. Ehkä pitäisi opetella elämään oikeaa elämää?

En suosittele juomaan kahta mukillista vihreää teetä tyhjään mahaan heti aamulla. Ei, en tehnyt sitä tänään, eilen vain. Vitsin Ville kun se huijaa mua. >.<

Ei kommentteja: