torstaina, elokuuta 24, 2006

Pitkästä aikaa

Osallistuin EF:n kielikurssin arvontaan. Kesätöitä pitää alkaa metsästää heti kun mahdollista, hakisin jo nyt jos jostain saisi mutta kun taitaa olla himpun liian aikaista. Ja niin loistavaa tuuria ei varmaankaan kohdalleni satu että sattuisin matkan arvonnassa voittamaan, toivon kyllä kovasti.

Ei huvittaisi tehdä yhtään mitään juuri nyt. Lenkillä pitäisi käydä, samaten rullistelemaan olisi kiva lähteä ja se olisi hyödyllistäkin kaiken lisäksi. Ja suurimpana onkelmana läksyt. Bilsaa, mantsaa ja englantia. Lempiaineitani siis, mutta silti ei jaksaisi vähempää kiinnostaa tällä hetkellä. Mieluiten vain lukisin kirjaa tai nukkuisin tai istuisin kalliolla mietiskelemässä. Mutta kalliollekin pitäisi kävellä, mihin en juuri nyt kykene. Bilsasta on kuitenkin läksyjen kuulustelu ja jos haluan että numero vähintään pysyy kasissa niin pitäisi lukea.

Ehkä jaksamattomuuteni johtuu siitä etten saanut haluamaani suklaalevyä. Lisäksi odotan innoissani viikonloppua, koko päivän on tuntunut perjantailta. Haluaisin vain levätä ja olla ajattelematta koulua, en ole tottunut siihen että ei enää ole loma. Abiskon matka sotki minua entisestään, tänään kun oli vasta neljäs varsinainen koulupäivä. Ja vieläpä kahdeksasta neljään ilman hyppyjä. Ai vitsi että odotan viikonloppua ja suklaalevyä.

Haluaisin myös Abiskoon vaeltamaan taas, luonto ja maisemat siellä ovat niin upeita. Ja Kyproksella myös. Pitäisipä latailla Abiskon kuvat nettiin..

Ei kommentteja: