perjantaina, joulukuuta 17, 2010

Ihana päivä!

Tänään on ollut hyvä päivä!

Eilen opettaja ilmoitti että hän ei tule olemaan lainkaan paikalla tänään, joten saatiin tehdä projektejamme itsenäisesti. Menin kuitenkin pihinä ihmisenä aamupalalle noin puoli kahdeksalta ja jäin sitten koulun koneelle tekemään projektia, koska tajusin että siellä saattaisin saada jotain aikaankin. Ja sainhan minä, melkein sivullisen tekstiä kolmen tunnin aikana! Syytän höpöttävää kaveriani tuosta hitaudestani..

Käytiin ennen ruokaa kansliassa josta en saanut valitettavasti apua Kela-ongelmaani, ja kun palautettiin yhdet tehtävät eräälle opettajalle niin kävin tietysti samalla moikkaamassa koulun chillaa, josta kukaan muu ei tykkää paitsi minä. Miten kukaan vaan voi olla tykkäämättä jostain niin ihanan pörröisestä, pitkäviiksisestä ja ilmeikkäästä otuksesta, vaikka se toki puree ja säksättääkin?!


Ruoan jälkeen (jälkiruoaksi oli muuten marjarahkaa, NAM! Otin kuitenkin pienemmän puoleisen annoksen, hyvä minä.) lähdin kaverin kanssa Kelassa käyväisemään, saaden sieltä avun ongelmaani, ja kauppaan josta mukaan tarttui herkkuosastolta vain (ihan oikeasti vain, kun ottaa huomioon mikä oli ennen normaali saalis) pähkinävanukas, feikki-Twix ja pieni Pepe-patukka.

Kämpillä katsoin koneelta O.C:n neloskautta ja söin suklaan + Pepen, kunnes tietokone päätti pimentyä ja mykistyä täydellisesti pysyen kuitenkin päällä. En jaksanut hirveämmin tapella koneen kanssa vaan sain innostuksen tehdä maanantaiksi tarkoitetun anatomia-läksyn, vasta sen valmiiksi saatuani kiskaisin koneesta johdon irti, lykkäsin sen takaisin ja sain koneen toimimaan normaalisti.

Seurasi lisää O.C:tä, vanukas, vähän angstia, netissä haahuilua ja randomsyötävää (ruisleipää pestolla, omenaa, banaani..) kunnes tajusin että mörkö on tulossa kylään ja pakenin sitä olkkariin Emmerdalen pariin (sori, sen katsominen kotona porukoiden kanssa on vaan ihana tapa ja täälläkin tulee sitä joskus seurattua). En kuitenkaan jaksanut ihan koko tuntia sitä katsella, vaan lävähdin lattialle tekemään lihaskuntoa. Siinä meni 25 minuuttia ja sen jälkeen iski lenkki-inspiraatio.

Reilun tunnin mittaisen, osittain reilummanpuoleisessa tuulessa suoritetun lenkin jälkeen oli ehdottomasti aika kuuman suihkun, höystettynä The Body Shopin mangosaippualla ja ihon kuorinnalla + kosteutuksella, joista noita kahta viimeistä harrastan aivan liian satunnaisesti ja harvoin.

Nyt netteilyä, v-heppailua, hyvää musiikkia (sis. itselleni uudet tuttavuudet Warpaint ja Sigur Rós sekä OneRepublic johon en aiemmin ole erityisemmin tutustunut), toivottavasti aikaisin nukkumaan, ehkä O.C:n neloskauden viimeinen jakso vielä..

Tällaisia päiviä saisi olla enemmän! Suihkussa tulin vain ihmetelleeksi että miksi joskus on niin vaikeaa saada itsensä lähtemään lenkille, vaikka aina (paitsi jos on liian heppoisesti varustautunut) lenkin jälkeen on aivan mieletön fiilis! Olipa sitten juossut, hölkötellyt tai vaan kävellyt.

Ei kommentteja: