tiistaina, maaliskuuta 27, 2007

Levottomuus

Hirmu levoton olo. Ei ollenkaan sellanen kiva kevätolo millon tuntuu että leijailee vaan jossain näkymättömässä siitepölypilvessä. Mie haluisin vaan juosta ja juosta ja juosta. Jättää kaiken taakse ja leikkiä koirien kanssa, olla huolehtimatta koeviikosta, koulusta tai mistään muustakaan, ja vaan maata talon rappusilla auringon paisteessa.

Oon huomannu että haluan hirveesti kaikkea mitä en saa tai en voi tehdä. Hiukset pitäs värjätä kirkkaanpunasiks, tatuointi ottaa, kani x 2 ostaa, samaten farkut, huppareita, toppeja... Mutku ei oo rahaa. Ja Kyprokselle ois namu päästä ja entisen insidepiirini sisus ois kanssa kiva paikka. Ainiin, unohdin kultaiset citylenkkarit, mustat ballerinat, uudet korvakorut ja TBS:n huulirasvan. Ja haluun ne ihanat maastolenkit Kirin, Mellun ja Sanna-Marin kanssa takasin!! :'( Parku.

Äikän tekstitaidon vastaus pitäs kirjottaa, palautus klo. 14.00. Ja kohta kouluun, en haluais istua sisällä tällasena päivänä. Ja ne uudet farkut ois kivat ettei mun tarttis kulkea kulahtaneissa tai liian pienissä housuissa. Ja miun laiharista ei tuu mitään.

PS. Apulannan Syitä ja seurauksia -kokoelmajutun 2. levy *pienempikuinkolme*

Ei kommentteja: