maanantaina, maaliskuuta 06, 2006

Lomaa ja elämää

Eipäs ole taas vähään aikaan tänne tullut kirjoiteltua. Johtuen laiskuudestani, tyhmyydestäni, saamattomuudestani ja muusta, melko olemattomasta elämästäni.

Loma. Eli tylsyys, suuri laiskuus ja yksinäisyys. No okei, sain mä eilen sammakon. Tuli vahingossa mukaan kun vanhemmat kävi vettä lähteeltä hakemassa. Ja selvitykseksi että meidän talon vesiputket on jäässä ja meillä ei tule olemaan juoksevaa vettä ennen huhtikuun loppua. Sitten me muutetaan tohon meidän takapihalle uuteen taloon. Vitsi se on pieni muuten o.O Ja mie valtasin isoimman huoneen. Mut mulla on suuri ongelma. Minkälaiset seinät? Yks vaihtoehto ois ruskee alaosa, vihree "kiiltävä" keskiosa ja beige yläosa. Ja sellanen muksa puu-sabluuna yhteen nurkkaan, sellanen lattiasta kattoon asti. Tai sitten olis muitakin ideoita, mutta en nyt jaksa sepustaa, vaikka kaikkia tietysti kiinnostaisi mielettömästi.

Sain viikonloppuna tehtyä vaikka mitä! Lähetin 2 työhakemusta ja yhden tärkeän kirjeen. Mailasin eräälle italialaiselle, saa nähdä saanko vastausta. Ehkä en.

Tuli taas olo et kesä sais tulla jo. Loma, aurinko, lämpö, ruoho. Tihkusade, harmaa taivas, märkä asfaltti. Ois ihanaa. Ja mehujää. Caprit, spagettiolkaintoppi ja järvi. Mutta lunta tuolla vielä kyllä on, aurinkokin jopa jo uskaltaa pilkottaa. Itse asiassa tuolla on juuri nyt aika hieno ilma. Olen ylihölmö kun en ole ulkona. Mutta perustelen ettei mulla olis siellä tekemistä. Pitäskö olla? Enkö vaan vois istua tuolissa kattelemassa vesipisaroiden tippumista katolta? Kyllä voisin, jos osaisin.

Njää, mulla olis kauheesti tekemistä mitä pitäis nyt lomalla saada aikaseks. Ensinnäkin hissan "tutkielma". Antiikin taruolennoista. Vitsi ku kiinnostaa. Ens perjantaina pitäs olla valmis. Entä jos oisinkin sairaana sillon? Tai ehkä en. Jos nyt vaan ottasin itteeni niskasta kiinni ja alkaisin tekemään sitä. Ja opettelisin enkun sanoja ja kielioppia ja laskisin fysiikkaa ja matikkaa. Mistäköhän vetäsen kirjallisen lähteen tuohon hissan juttuun? o.O Jaiks.

On niin saamaton olo. Haluisin maalata miun kännykän ja tän tietokoneen kukallisiks. Sellaisia ruskeita, harmaita, vihreitä ja beigejä kukkia. Ois muksa. Mut ehkä ei. Mä haluisin maili- / kirjekaverin Kiinasta. Tai Japanista tai jostain tuolta. Ja USA:sta kanssa. Ja Australiasta.

Miks mie haluun aina kauheesti kaikkea, mut en sitten tee mitään sen eteen et saisin mitään mitä haluisin? Ensinnäkin voisin mailata Ericalle. Ja taas vaihteeksi pyytää anteeksi etten ole kirjoitellut. Vitsi mie oon huono kaveri. Tuon mie oon kyllä tajunnu aiemminkin. Ja voisin mennä ulos, ottaa kirjan kauniiseen kouraani ja päästää koirat ulos ja istua tonne keskelle pihaa paikallisnähtävyydeksi. Kivaa. Vois kanssa soittaa äipälle että ostais mehujäätä. Karkkia kun en lakon takia saa syödä, enkä itse asiassa muutakaan, vain tuo mehujää on sallittu. Ja sekin vain tämän kerran. Mie oon huono lakkolainenkin. Very nice. Sit jos mie uhraisin hetken aikaa tänään myös engalnnin opiskelulle. Ja kun äippä tulee niin lähdetään lenkille poikien kanssa. Lihaskuntoa en viitti tehä kun tein eilen ja toissapäivänä. Mitäs muuta sitä vois tehä.. No nuo ainakin. Sit mie en tykkää ollenkaan itestäni jos en tee noita nyt. Paitsi että en tykkää itestäni nyttenkään.

Ei kommentteja: