keskiviikkona, helmikuuta 01, 2006

Helpoin koe

Historian koe. Naur. Eka tehtävä käsitteiden selitystä, kolme kohtaa joista varmaksi tiesin kaksi. Seuraavassa tehtävässä piti yhdistellä taiteilijan / kirjailian nimi & teos, yksi kohta ainakin oli da Vinci - Mona Lisa. Siis voi hitsi miten haastavaa. Sitten oli joku tekstinpätkä englanniksi ja suomeksi, piti kertoa että mistä teoksesta tjstn. se on. Laitoin siihen ihmisoikeusjulistuksen, aluksi päässä pyöri joku aatteen perusajatus, mutta kun ei ollut hajuakaan missä se oltaisiin voitu julkaista. Ja viimeisenä: kymmenen esseevaihtoehtoa, joista piti valita 2. Siis kymmenen! Yleensä on ehkä maks. 5 vaihtoehtoa jos pitää 2 esseetä kirjoittaa. Mutta mitäpä tuosta. Kirjoitin roomalaisen ylhäisön vapaa-ajanvietosta ja Ranskan vallankumouksesta. Tuosta jälkimmäisestä en kyllä olisi muuten maksustakaan kirjoittanut, mutta kun siinä oli sanoja valmiina niin muistui jotain mieleen ;)

Heh, viimeinen jakso näyttäisi aikasta hauskalta: liikuntaa, ruotsia, äikkää ja tähtitiedettä. Eli koeviikolla kaks koetta... Suunnittelin että voisin ottaa tuohon vielä ATK:ta niin saisin yhden LUMA-kurssin lisää.

Njoo, tylsää. Pakko oli tulla tietokoneelle välipala syömään kun talonrakentajat on katolla ja ne, siis he, näkisivät kun mie syön jos söisin keittiössä. Inte tack. Onnistuin olemaan koko tammikuun syömättä karkkia o.O Eikä tehnyt edes mieli. Hyi kun kirjotan yliasiallisesti. Iiks. Voisin lakata kynnet ja tehdä vaikka ulkoasua. Jos jaksais.

Miks hedelmäpurkista lähtee maku niin nopeesti? Niiskis.

Ei kommentteja: