maanantaina, toukokuuta 11, 2009

Kun aurinko laskee talojen taa

En haluaisi olla lauantaina sairaana, koska sain kadulla käppöstellessäni ilmaisen "kutsun" Charlottenburgin SupetFit-kuntosalin jollekin uudelle Les Mills -kurssin tunnille. Jos mulla on normaaliin tapaan töitä, voisin ehtiä joko bodyattackiin, joka kuulostaa lähinnä pelottavalta, bodycombatiin tai bodybalanceen, joka kuulostaa ehkä vähän turhan rauhalliselta. Ja tietysti jos en ole sairaana ja jos en ole ylitöissä niin sitten on vielä sekin juttu että jos edes uskallan mennä sinne.. Olen alkanut pikkuhiljaa ainakin ajatustasolla lämmetä kuntosaleille, tosin niissäkin pääasiassa muille jutuille paitsi sellaselle hikiselle raudan nostelulle muiden töllätessä. Mut kattoo ny saanko mitään aikaseks millonkaan..

Montakohan miljoonaa taskukalenteria jää vuosittain myymättä? Olen yrittänyt viimeaikoina epätoivoisesti metsästää taskukalenteria tälle vuodelle, mutta eäh: lukuvuosikalenterit, alkaen aikaisintaan heinäkuusta -09 kestäen heinäkuuhun -10, ovat vallanneet kaikki paikat. Oikeasti tarvitsisin kalenteria tämän vuoden kesäkuulle! Sellaista selkeää, suloisilla kansilla varustettua jossa olisi tilaa ylimääräismuistiinpanoille, kiitos!

Vaikka söpöä kalenteria ei olekaan löytynyt, olen ostanut paljon muuta suloista viime aikoina: maailman viattomimman näköisen herätyskellon, hassunsuloisen peltirasian jossa lukee jotain ranskaksi, sammakon päällä koristetun bath brushin (en keksinyt tälle tähän hätään fiksua suomennosta josta harjan käyttötarkoituksenkin tajuaisi), Nukkumatti-laukun turistikaupasta (Nukkumattihan, siis se jonka takia juoksin pienenä veljeni kanssa sohvan taa piiloon iltaisin tiettyyn kellonaikaan telkkarin ollessa kakkosella, on DDR:läinen fiktiivinen henkilö) ja kumiankan jolla on hammaspesuvehkeet käsissä, tasuissa, räpylöissä, siivissä, miten asian nyt ilmaisisi.

Ja keksin ehkä millaiseksi maalaan huoneeni sitten Suomessa! Odotan jo ihan liikaa että pääsisin asumaan ihan ikiomaan (vuokra-)asuntoon, sistustamaan sen ihan itse, istuttamaan mausteita patinoituneissa peltiruukuissa leveille ikkunalaudoille ja hamstraamaan valtavia kirja- ja kaktuskasoja Ikean hyllyille joiden nimi on valitettavasti päässyt unohtumaan. Valko-ovista, iloisen värisillä astioilla täytettyä astiakaappia odotan myös! Ja vanhan oloista, vaaleansinistä tai muuta hempeän väristä talousvaakaa, jajajaja! Kolmaskin kani voisi mahtua tuohon joukkoon.. Ja akvaario kylpyhuoneeseen tai vessaan. Tai no luultavasti yhdistettyyn sellaiseen.

Mutta ihan ekaksi haluaisin vain sinne amikseen kaikkein mieluiten på Svenska, taikka sitten lappiin!

Ei kommentteja: