perjantaina, huhtikuuta 03, 2009

Kirjat vuodelta 2009: 1-4

Vuosi vaihtui ja listan numerointi alkoi alusta, ja villisti veikkaan että tästä listasta unohtui nyt muutama kirja.. Tai sitten en oikeasti lukenut tammikuussa paljoa mitään!

Kirja nro. 1, Paulo Coelho: Veronika Decides to Die
Alkoipa vuoden lukemiset ilomielisesti.. Prahasta ostamani teos josta liikaa meni ohi huonon kielitaitoni ja keskittymiseni puuttumisen takia.

Kirja nro. 2, Nick Hornby: A Long Way Down
Samantyylisellä linjalla jatketaan, itsemurhayrityksiä ja Prahasta ostettua.. Hornbylta olen aiemmin lukenut Uskollisen ääntentoiston ja pakko sanoa että vaikka pidin sen tunnelmasta, tämä oli vieläkin loistavampi kirja ihanilla henkilöillä ja hauskalla juonella ja hyvillä sanavalinnoilla. Suosittelen, definitely!

Kirja nro. 3, Nick Hornby: Slam
Saman kirjailijan kuin edellinen, ei kuitenkaan ihan yhtä nam kuin edellinen lukemani kirja. Ei suurta valittamista kuitenkaan, mitä nyt välillä pomppi vähän ärsyttävästi ja meinasin mennä sekaisin, juonikaan ei sinällään mikään hämmästyttävä ollut. Mutta lukipa tuon kuitenkin ^^

Kirja nro. 4, Dan Brown: Murtamaton linnake
Luin tämän englanniksi Kyproksella 2006, mutta en muistanut tästä paljoakaan. Tykkään paikoista joihin Brownin kirjat sijoittuvat, siitä mahtipontisuudesta ja hienosta kuvailusta! Ahmin tämän kirjan ihan liian nopeasti, se piti otteessaan liian vahvasti taaskin..

Nyt työn alla legendaarinen TSH jonka mentävän aukon olen jättänyt lukemistooni..

Ei kommentteja: