perjantaina, helmikuuta 01, 2008

Hikinen helmikuu

Ehkä mie tän vuoden puolella voisin saada itseni siihen painoon johon olen halunnut jo ysiltä lähtien, johon nyt on matkaa noin 9 kiloa ja johon on joskus ollut matkaa 2 kiloa. Voisi olla mahdollistakin jos jaksaisin joka päivä liikkua ainakin yhtä paljon kuin tänään ja vielä mieluusti enemmänkin.

Heräsin kuudelta eikä väsyttänyt yhtään. Harjottelin enkun kuunteluihin noin tunnin (!!) kuunnellen kirjasarjan kasetteja, kunnes eteisessä nököttävä tietokone alkoi houkuttaa ihan liikaa. Sitten datasindatasindatasin kunnes kello tuli 12.00 jolloin kyllästyin angstaukseeni, saamattomuuteeni ja sekavaan olotilaani sen verran että lähdin lenkille. Tarvoin Pyryn kanssa enemmän tai vähemmän valtavassa umpihangessa talven kauheimmassa tuulessa naaman ihastellessa tuulessa lentävää jäärakeista lumipaljoutta. Koko matkaan meni vaivaiset 40 minuuttia, se oli lyhyempi kuin muistin.

Jos vielä illalla jaksaisin joko polkea kuntopyörää tai tehdä lihaskuntoa niin jihuu, huomenna sitten varmaan ratsastamaan ja mahdollisesti taas lenkillekin. Kattoo ny miten nopeasti into tätä hikistä helmikuuta kohtaan lopsahtaa..

Ei kommentteja: