sunnuntaina, toukokuuta 27, 2007

Niin se vain on.

Tyhjä olo. Tajusin illalla että mä haluaisin elää viime kesässä. Ja tulevaisuuden ajatteleminen suoraan sanottuna ahdistaa. Aikakone ois nyt kiva.

Haettiin kani kotiin. Havanitan Benita, tuolla se on pesulla häkissä (: Ihana isabellan värinen pallero, kääpiöluppa. Aamulla pesin Valkon ja Nopan entisen häkin, se on nyt siistimpi ku ikinä oston jälkeen. Topi-hauva autto kovasti pesussa. Ja Valko haudattiin. *pienempikuinkolme*. Se pääs hienolle paikalle, siihen paistaa aamulla aurinko järven takaa ja aamupäivällä joku köynnöskasvi varjostaa sitä, loppupäivästä varjona toimii toi vanha talo joka häipyy tosta pihalta joskus.

Kirjotin just psykan seitsemään tehtävään vastaukset, ootin vaan koko tehtävientekoajan että pääsen koneelle (itsekuria löytyi sen verran etten heti rynnännyt koneelle), ja nyt kun oon täällä ni ei tee mieli olla koneella. I like it. Ois hirmusti tekemistä mut.. Kirjottamisinto meni kun kirjotin yli puoltoista sivua tota psykaa. Hah. Mitenköhän keskiviikkona yhteiskuntaopin kokeen jälkeen?

Ei kommentteja: