torstaina, maaliskuuta 19, 2009

Kaupungissa tuulee....

Jestas. Selailin au pair -paikkoja ja miten alkoikaan tehdä mieli Espanjaan! Muutaman viikon päästä voin sentään katsoa Serranon perhettä telkkarista jos se silloin vielä menee, jihuu! Pahentaa kyllä vain Espanja-innostusta mutta ei se mitään.

Täällä on tänään paistanut aurinko melkein koko päivän mutta nyt alkaa kerääntyä pilviä. Siivosin hyräillen ja hyvällä mielellä ennätysnopeasti Leenan ollessa kurssilla ja nyt dataan onnellisena sängyllä vatsa täynnä kiivejä ja vihreää teetä. Mietin rinnamanetin (etusivun) uudistusta mutta juuri nyt en taida saada mitään aikaiseksi. Pohdin vielä hakisinko kesätöitä, olen kuitenkin Suomessa vasta heinäkuun puolivälissä.. Toisaalta raha olisi kivaa.

Ja totesin satunnaisia faktoja itsestäni: käytän villasukkia ympäri vuoden, tykkään kaikista muista vuodenajoista paitsi takatalvesta ja niistä ajoista jolloin vuodenajat ovat epämääräisesti vaihtumassa, voisin omasta mielestäni elää pelkillä hedelmillä ja vihreällä teellä, viettäisin mieluusti viikon tai pari autiolla saarella kirjakasa ja toimiva radio seuranani, oma hiustenväri takaisin -projektini edistyy loistavasti, en useinkaan ole tyytyväinen elämäntilanteeseeni, uskon että elän toteuttaakseni unelmiani, ikäkriiseilen noin joka vuosi enkä varsinkaan halua muistutusta lähestyvästä kolmannesta vuosikymmenestäni, ilahdun uskomattoman paljon jos joku tuttu vaikka lähettää kortin tai kirjeen tai sähköpostittaa tai muuta ja olen onnettoman addiktoitunut nettiyhteisöihin ja blogeihin.

2 kommenttia:

Z kirjoitti...

Hei koskas siun synttärit ihan tarkalleen on? En ees tiiä :-(

Maija kirjoitti...

Zaijo, ihan tarkalleen 23. heinäkuuta :)