torstaina, marraskuuta 20, 2008

Valokuvatorstai, 109. haaste

Viimeksi otin osaa haasteen numero 95:n kohdalla, olisiko taas aika?

"Kunpa nykyaikainen tiede keksisi lääkkeen, joka saisi ajan tuntumaan paljon pidemmältä, niin kuin se tuntui lapsena. Mikä upea lääke. Vuosi tuntuisi vuodelta, eikä kymmeneltä minuutilta. Aikuisuus tuntuisi pitkältä ja täyteläiseltä, eikä joltakin holtittomalta tivoliajelulta. Kuka haluaisi tällaista lääkettä? Vanhemmat ihmiset varmaankin - sellaiset, joiden kuluvan ajan taju on polkaissut kaasupoljinta.

Ja pitäisi kai keksiä myös lääke, jolla on vastakkainen vaikutus. ---"

(Dennis Coupland: Eleanor Rigby. Kustannusosakeyhtiö Sammakko 2007, suom. Katja Rosvall.)


Tylsähkön konkreettinen enkä tiedä tykkäänkö tarkennuksesta, pillereiden (kissan särkylääkettä..) varjot häiritsevät nyt koneelta katsottaessa. Taitaa muuten olla ensimmäinen uudella kamerallani, Canon EOS 450 D:llä, otettu julkaisemani kuva! Harmi etten löytänyt talosta useampaa herätyskelloa kuin tuon lasten pysähtyneen sekä perheen äidin toimivan joka ei sopinut kuvaan..

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Siinähän se...aikaa ja lääkettä, mutta auttaako saamaan lisää aikaa. Mulla on kyllä sellaisia lääkkeitä, joilla olen saanut jo lähes 18 vuotta lisäaikaa. :)

Tiina kirjoitti...

Täst mä tykkään! Kuvastaa mielestäni melko hienosti tätä liian hektistä maailmanmenoa ja trendiä.. En oikein osaa selittää sitä fiilistä minkä tuosta kuvasta saan; ehkä kerron sen sitten kun saan ajatukset sanoiksi!

Anonyymi kirjoitti...

Aikaa on, On!

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä kuva haasteeseen. Lääkkeet, kello ja kalenteri.

Oh-show-tah hoi-ne-ne kirjoitti...

Nuo kaikki roskiin ja aikaa on.