perjantaina, tammikuuta 04, 2008

56 astetta koilliseen

Ehkä joku HIENOIN ilma ulkona! Pakkasta 15 astetta, aurinko ei vielä paista täysillä ja kaikki puiden latvat näyttää ihan hopeisilta huurteessaan <3 Eikä miun kerrankin tarvii itkeä sitä että ulkona on loistava ilma mutta minä sisällä - kävin jo tunnin kuvaamassa purolla ja kalliolla!

Heräsin vaille kahdeksan katsomaan Muumeja, sitten datailin hetken kunnes telkusta tuli Naapureita ja ystäviä. Katsoin sitten senkin, kunnes oli ihan pakkopakko repiä jotain paksumpaa vaatetta päälle kuin pelkkä pyjama ja loikkia ulkoiluttamaan kamera. Ja siellä on niin mielettömän kaunista, toivottavasti kuvat onnistu tallentamaan ton sään! Awwskis, jahka tuo aurinko vielä vähän nousis niin vois mennä taas ulos, päästää koirat pihaan vapaaks ja kuvailla sit hetken - vielä ei viitsi kun aurinko ei oo noussu niin korkeelle että pihaan asti paistas. Pitäispä sitten varmaan alkaa miettiä filosofian mietekartan aihetta. "Minun filosofini"..

Jos äippä muistais töistä tullessaan käydä ostamassa sen hiusvärin ni vois värjätä nää kutrit tänään, toiv. ens viikolla pääsis kampaajalle värjäämään noi lyhyimmät hiukset tosta päältä punaseks.. Aww, 19. päivä Helsinkiin!! Meillä ois sillon koulupäivä mutkun oon oottanu niin törkeästi että pääsen taas Hesaan ja Tuuliakin on kyselly niin äippä sitten lupas ottaa mut sinne mukaan kun menee taas kätilöliiton hallituksen kokoukseen :D Oon ihan vakavissani alkanu harkita huulikorun ottamista.. Labret oikeelle puolelle ois aika herkku, vasemmalle ei koska siinä on kahta tikkiä vaatineen haavan arpi. <3

Pläh, pitäs jo alkaa ajatella koulu, ei jaksas. Tai siis onhan siellä ihan jees olla välitunneilla ja silleen, mut sit kun pitäskin tehdä jotain niin ei kiitos :D Jos kirjottas ruotsin aineen jo lomalla ni ei tarviis sit sen takia häslätä ja panikoida.. Onneks koulu loppuu kohta, sit tosin on ylppärit joihin ei just jaksais yhtään vähempää panostaa.

Mut ehkä unohdan koulun vielä täks päiväks, siivoon huoneen ja katon Diagnoosi: Murhan. Ja ihkutan Green Dayta!

Ei kommentteja: