lauantaina, joulukuuta 10, 2005

Diibadaaba

Viettäkäämme lauantai-ilta rattoisasti ihastellen niin fiksujen ja ihanien raksujen wannabejotain hyypiöiden kuvia ii2:ssa ry. Kannattaisiko perustaa? No joo, alkaammetukekokyseistasivustoa.org. Ja jos ei joku vielä ole huomannut, minulle ei ole elämää. Eikä kukaan ole sellaista minulle ainakaan vielä mesessäkään myynyt, vaikka olen pyytänytkin. Niisk. Ja toiseksi, minulla on tylsää. Voisin tehdä kaikkea hauskaa ja hienoa ja mukavaa, mutta en jaksa. Istun sitten netissä vain juu. Pitäisikö tännekin jaksaa jotain fiksua kirjoittaa? o.O

Saavuin sitten torstaina ensimmäiseltä LUMA-reissultani. Mukavaahan tuolla, menomatkan sain jopa istua kokonaan yksin kahdella penkillä, hehaa. Tai no, Lauran reppu oli siinä toisella, mutta senkin viskasin jossain vaiheessa lattialle, sori. Ja matkamme suuntautui siis Oulun yliopistolle geofysiikan ja biologian laitoksille. Lähtö keskiviikkoaamuna kello 06.00 koulun pihasta, tosin lintti oli myöhässä pari minuuttia. Ja mukana siis kaikki halukkaat LUMAlaiset ykköset & kakkoset + 10 nopeinta kolmosta, raksu veljeni mukaan luettuna. No, olipahan hänestäkin se hyöty että sain tyynyä lainata matkan aikana. Ja käytiinhän me muuten Tietomaassakin, minä tietysti täällä ylpeänä ranneke ranteessa vieläkin, mitenkäs muutenkaan. Kieltämättä oikein hauskaa oli, vaikka yliopistolla ehkä vähän tylsää. Yövyttiin Virpiniemessä tms., nukuin Tiinan ja Lauran kanssa koko paikan pienimmässä kahden hengen huoneessa patjalla lattialla. Ja peitto tyynynä. Mut oli se miun tyyny kyllä nätimpi ja enemmän tyynyn näkönen ku muitten... Tyynyliinakin ihan normaali jopa. Ja käytiinhän me valtion rahoilla Raxissakin syömässä. Että kaikki vaan LUMAlle, pääsette hyödyntämään valtiota vallan helposti!

Perjantaina oli kurssin eka matikan tunti. Suorastaan hihkuin innosta joo, edellisestä _lyhyen_ matikan kokeesta 6+. Jeejee. Mutta opepa oli oikein ihana ja päästi meidät jo puol neljältä, oikeasti olisi meidän pitäny päästä vasta varttia vaille neljä kun ei pidetty välkkää *pienempikuinkolmekolme*. Oikeasti innostaa niin kauheesti matikan tunnit perjantai-iltapäivällä kahdesta neljään. Ja muutenkin aika passiivi lukujärjestys, maanantaina 1 hyppytunti, kaikkina muina päivinä 2. Tiistaina alkaa koulu yheksältä, muina päivinä kaheksalta. Keskiviikkona loppuu kahelta ja torstaina kolmelta, muina neljältä. Ai vitsi että tykkään, jotenkin nää miun lukkarit on menny aina pahempaan suuntaan tässä kolmen jakson aikana..

Mutta sain äikän kokeesta 9- !!! Odotin jotain seiskaa, mutta eipä sitten. Tosin piti onneks vaan kirjottaa aineistoaine, sepustin jotain ala-asteen majaleikeistä. Että niin. Mutta eipä tuo näyttänyt haittaavan. Ja se miun teksti olevinaan sopi hyvin otsikkoon, viimisenä vetäsin siihen vaan sen otsikon että pääsisin nopeesti pois kokeesta. Kaikkia kokeita tein muuten vähintään puoli yhteentoista, viime koeviikolla tein kaikkia suunnilleen kymmeneen. Ja kokeet alkaa siis yheksältä. Ja tällä koeviikolla oli kuus koetta, eli joka päivä yks. Mietin vaan että paljonkohan sain fyssan kokeesta kun kurssista olin saanu ysin o.O! En vielä perjantaina uskaltautunu muita kokeita hakemaan ku ruotsin, bilsan ja äikän, eli fyssa, enkku ja ussa on vielä hakematta.. Jos maanantaina vaikka muistais tjtn.. Teemu tuli nyt häiritsemään syvällisiä pohdintojani ja kehittäviä juttujani, täytyy häipyä.

Ei kommentteja: